DAVID GEYSEN
Raadslid / Commissielid Inwoners
Adres:


Contact:
Gijsestraat 11
5094 CJ Lage Mierde
:
: 06-53413660

David Geysen (velen van u kennen hem als Dave) heeft, net als de vorige voorzitter, zijn roots in Limburg. Hij werd in 1963 geboren in Heerlen en volgde het atheneum in Geleen. Vervolgens studeerde hij bedrijfseconomie aan de Katholieke Universiteit Brabant (thans UvT) in Tilburg met aansluitend nog een postdoctorale opleiding tot registeraccountant.
"Zo ben ik vanuit Limburg in Tilburg terecht gekomen, waar ik 17 jaar heb gewoond. Mijn carrière ben ik ook in de accountancy gestart, maar na een aantal jaren ben ik gaan werken bij het AMC (Academisch Medisch Centrum) in Amsterdam. Toen de weg naar Amsterdam me teveel werd, zocht en vond ik een functie in de regio als controller bij het ROC in Helmond". Inmiddels woont David vanaf 1999 in Lage Mierde van waaruit hij ook zijn eigen consultancy praktijk runt.
Vanaf zijn middelbare schooltijd was hij - met een enkele tussenpoos - lid van de VVD. In de laatste jaren ook wat actiever bij de praktijk van alledag. "Ik hoop nog meerdere jaren een bijdrage te kunnen leveren aan het verspreiden van het liberale gedachtegoed en aan de groei van de VVD in Reusel-De Mierden".
Met vragen over de VVD en haar beleid of positie, kunt u altijd met David bellen of mailen.Tel.
GSM
E-mail: klik hier